Baby-friendly Salmon Fishcakes
TM6 TM5

Baby-friendly Salmon Fishcakes

3.7 (17 valoraciones )

Ingredientes

  • 120 g bread, torn in pieces
  • 1000 g water
  • 350 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use
  • 5 g fresh coriander leaves, washed
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried dill
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
669 kJ / 160 kcal
Proteína
9 g
Carbohidratos
14.9 g
Grasa
6.5 g
Grasas saturadas
1.1 g
Fibra
1.9 g
Sodio
0.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas