Stiltonpai med kål, potet og sellerirot
TM5 TM6

Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 450 g potet, skrelt, i terninger (2 cm)
  • 450 g sellerirot, i terninger (2 cm)
  • 900 g vann
  • 1 ½ ts havsalt
  • 200 g grønnkål, store stilker fjernet, blader hakket
  • 1 hvitløksfedd
  • 30 g smør, usaltet, i terninger
  • 10 g olivenolje
  • 140 g løk, delt i fire
  • 150 g Stiltonost, smuldret
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 600 g butterdeig (se tips)
  • hvetemel, til dryssing
  • 1 egg, medium, lett pisket

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
2095 kJ / 503 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
37 g
Grasa
32 g
Grasas saturadas
16 g
Sodio
831 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas