Dispositivos y accesorios
Gresskarquiche
Prep. 15min
Total 2h 5min
12 porsjon
Ingredientes
Deig
-
hvetemel250 g
-
smør, usaltet kaldt, i terninger, pluss ekstra til smøring150 g
-
egg, stort (63-73 g)1
-
hvitvinseddik1 ss
-
havsalt1 ts
Fyll
-
emmentaler ost delt i biter (2 cm)100 g
-
persille, fersk kun blader1 kvist
-
gresskarkjøtt delt i biter (2-3 cm)500 g
-
løk delt i fire150 g
-
baconterninger150 g
-
olivenolje20 g
-
crème fraîche, min 30% fett280 g
-
egg, store (63-73 g)3
-
gressløk, fersk hakket2 ss
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
9.6 g
Calorías
1571 kJ /
375 kcal
Grasa
29.1 g
Carbohidratos
18.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna valoración
Vegetariske pølseruller
Ninguna valoración
Australske Kjøttpaier
Ninguna valoración
Havrekjeks
Ninguna valoración
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna valoración
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Ninguna valoración
Speltpizza med sikori og taleggio
Ninguna valoración
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min