Dispositivos y accesorios
Terte med gresskar, feta og karamellisert løk
Prep. 15min
Total 1h 10min
8 porsjoner
Ingredientes
-
filodeig8 ark
-
smør smeltet, pluss ekstra til smøring60 g
-
rødløk delt i fire170 g
-
olivenolje10 g
-
balsamico10 g
-
brunt sukker10 g
-
hvitløksfedd1
-
havsalt3 klyper
-
gresskarkjøtt i terninger (1 cm)550 g
-
honning15 g
-
malt svart pepper eller etter smak2 klyper
-
babyspinat, fersk200 g
-
fløte, krem, 30-40% fett40 g
-
egg, store (63-73 g)2
-
cherrytomater delt i to15
-
fetaost i terninger (1 cm)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
8.9 g
Calorías
1091 kJ /
261 kcal
Grasa
17 g
Carbohidratos
18.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna valoración
Vegetariske pølseruller
Ninguna valoración
Australske Kjøttpaier
Ninguna valoración
Havrekjeks
Ninguna valoración
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna valoración
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Ninguna valoración
Speltpizza med sikori og taleggio
Ninguna valoración
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min