Cream of tomato soup
TM6 TM5

Cream of tomato soup

4.6 (190 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, cut into halves
  • 30 g butter or olive oil
  • 700 g fresh tomatoes, cut into halves
  • 70 g tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp dried oregano or dried mixed herbs
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 2 - 4 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
864.3 kJ / 205.8 kcal
Proteína
2.5 g
Carbohidratos
9.9 g
Grasa
16.8 g
Grasas saturadas
7.1 g
Fibra
3.3 g
Sodio
912.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas