Dispositivos y accesorios
Tomato Tart Tatin
Prep. 30min
Total 1h 10min
8 pieces
Ingredientes
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
164 mg
Proteína
3 g
Calorías
934 kJ /
223 kcal
Grasa
13 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer Favorites
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cream of Asparagus Soup
15 dk
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1sa
Cauliflower and Date Tagine
55 dk
Leek Pie
1sa 45 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Cauliflower Tabbouleh
10 dk
Mini Mushroom Galettes
1sa 55 dk
Berry Clafoutis (Anna)
1sa 35 dk
Acorn Squash Gratin
1sa 55 dk
Cornbread Pie
1sa 25 dk
Carrot Ginger Soup
20 dk
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 dk