Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
TM6 TM5

Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade

4.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Olive Tapenade

  • 2 oz pitted black olives
  • 2 oz pitted green olives
  • 1 tbsp capers
  • 2 sun-dried tomatoes, drained
  • 5 fresh basil leaves
  • ⅛ tsp smoked paprika
  • 1 tsp balsamic vinegar

Tortilla

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
  • 3 oz red onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs parsley, leaves only
  • ½ oz olive oil, plus extra to grease
  • 17 ½ oz water
  • 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
  • 3 oz red bell peppers
  • 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (opcional)
  • 6 large eggs
  • 2 oz whole milk
  • ½ tsp ground paprika
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
687 kJ / 164 kcal
Proteína
9.7 g
Carbohidratos
5.6 g
Grasa
11 g
Fibra
1.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas