Dispositivos y accesorios
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Prep. 30min
Total 2h
6 porties
Ingredientes
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (opcional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
159 mg
Proteína
7 g
Calorías
1615 kJ /
386 kcal
Grasa
29 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Paashaas macarons
Ninguna valoración
Paastuin
Ninguna valoración
Profiteroles
2h
Hollandaisesaus
15min
Oranje gekleurde eieren
Ninguna valoración
Pêche Melba
Ninguna valoración
Lamslende met roze pepersaus
45min
Walnoot Brittle
1h 30min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Marmercake
2h
Appelcake
1h