Dispositivos y accesorios
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Prep. 30min
Total 2h
6 porties
Ingredientes
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (opcional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
159 mg
Proteína
7 g
Calorías
1615 kJ /
386 kcal
Grasa
29 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Champagne crème cake
Ninguna valoración
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Marshmallows
2h 30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Caipirinha van mango
5min
Appels met cidersabayon
Ninguna valoración
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hollandaisesaus
15min
Karamelpudding
1h
Kleverige toffeepuddings
Ninguna valoración