Versiones compatibles
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
o bien 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (opcional)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
o bien 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 965 kJ / 230 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 7 g
- Grasa
- 7 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 947 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Lemon Chicken
20min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Beef and Ale Stew
2u. 20min
Beef in Stout
1u. 40min