Dispositivos y accesorios
Twice Baked Cheese Soufflés
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
830 mg
Proteína
13 g
Calorías
1301 kJ /
311 kcal
Grasa
24 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
15 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dynamic Duo
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Leek and Potato Soup
40min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Vegetable Soup
35min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Dulce de Leche Ice Cream
12h
Smoked Chocolate Mousse
45min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min