Dispositivos y accesorios
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Virgin appel cider old fashioned
Ninguna valoración
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Bloemkool korma
2h 20min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Slasapje
Ninguna valoración