Dispositivos y accesorios
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Beef Wellington
10h 10min
Haver horchata
Ninguna valoración
Gazpacho met kers en munt
Ninguna valoración
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Pompoen vingers
1h 30min
Asperges en prosciutto cannoli
Ninguna valoración
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Mangochutney
1h 20min
Thaise rode curry
1h
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Ninguna valoración