Dispositivos y accesorios
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Ninguna valoración
Vegan jus
40min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Mangochutney
1h 20min
Gefermenteerde rode uien
96h
Yoghurt met kokosmelk
15h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Beef laab
1h 5min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Avocadomayonaise
15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min