Turkey rissoles and kale slaw
TM6 TM5 TM31

Turkey rissoles and kale slaw

4.4 (102 valoraciones )

Ingredientes

Dressing

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, stems and leaves
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Kale slaw

  • 150 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
  • 40 g red onion
  • 150 g red cabbage, cut into pieces
  • 150 g zucchini, cut into pieces
  • 4 leaves kale, stalks removed and shredded

Turkey rissoles

  • 40 g red onion
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 1 eschalot
  • 500 g turkey mince
  • 1 tbsp red curry paste
  • 1 egg
  • extra virgin olive oil, to fry

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1450.7 kJ / 345.4 kcal
Proteína
31.3 g
Carbohidratos
7.9 g
Grasa
19.9 g
Grasas saturadas
3.8 g
Fibra
4.8 g
Sodio
571.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas