Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g basmati rice
- 10 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 cinnamon quills
- 10 cardamom pods, crushed
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp ground coriander
- ½ tsp ground cloves
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp chilli powder, to taste
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 800 g water
- 3 fresh curry leaves
- 350 g frozen broad beans (or fresh), unpodded
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2038.4 kJ / 485.3 kcal
- Proteína
- 25.6 g
- Carbohidratos
- 59.3 g
- Grasa
- 13.9 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 9.9 g
- Sodio
- 885.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Mexican chicken stew
40 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Bhuna gosht
1h 20 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chicken in yoghurt
30 min
Chicken korma
45 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40 min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min