Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Prep. 50min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
756.6 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
3078.4 kJ /
733 kcal
Grasa
45.8 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
15.2 g
Carbohidratos
69.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Brioche burger buns
2h 10min
Lamington swiss roll
25h 40min
Salted caramel sauce
40min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Waffles
25min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
Cinnamon buns
3h 5min
Artisan potato bread
2h 5min
Paris–Brest with praline cream
26h
Soft cinnamon doughnuts
50min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min