Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g basmati rice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt
Curry powder
- 15 g coriander seeds
- 15 g cumin seeds
- 1 tbsp fennel seeds
- 20 g long grain rice
- 5 cardamom pods
- 3 whole cloves
- 1 sprig fresh curry leaves
- ½ cinnamon quill
Red beef curry
- 3 cardamom pods
- ½ cinnamon quill
- ½ tsp ground fenugreek
- 6 whole cloves
- ½ tsp black peppercorns
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 4 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 2 fresh long red chillies, cut into pieces and deseeded if preferred
- 1 tsp ground turmeric
- 12 fresh curry leaves
- 6 pandan leaves, tied into knots
- 50 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (4 cm)
- 400 g canned coconut cream
- 2 tsp sea salt
- 2 tbsp vinegar
- 500 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4471.7 kJ / 1068.8 kcal
- Proteína
- 66.2 g
- Carbohidratos
- 90.3 g
- Grasa
- 49.8 g
- Grasas saturadas
- 26.3 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 1433.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken korma with cashews
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Thai green chicken curry
30 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Creamy beef curry
1h 15min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min.
Mustard and cheddar mash
Ninguna valoración
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Ninguna valoración
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min