Dispositivos y accesorios
Rye sourdough loaf
Prep. 25min
Total 18h 20min
12 slices
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
393.2 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
873.9 kJ /
208.9 kcal
Grasa
0.8 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
43.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 Std. 5 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min