Dispositivos y accesorios
Barbecue onions (500 g)
Prep. 5min
Total 45min
500 g
Ingredientes
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
619.8 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Grasa
40.8 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
65.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
High Heat Basics: Onions
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sautéed prawns
15min
Bacon with chicken strips
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Peanut brittle
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min