Black-eyed Bean Stew with Vegetables
TM6

Black-eyed Bean Stew with Vegetables

4.1 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g black-eyed beans, dried (see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 800 g water, plus extra for soaking beans
  • 150 g carrots
  • 150 g leeks
  • 300 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled
  • 1 - 2 tomatoes, to taste
  • 30 g tomato purée
  • 20 g cider vinegar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g maple syrup
  • 1 tsp salt
  • 2 tsp ground turmeric
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 tsp sweet paprika
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1497 kJ / 356 kcal
Proteína
16 g
Carbohidratos
56 g
Grasa
7 g
Grasas saturadas
1.2 g
Fibra
13 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas