Dispositivos y accesorios
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Prep. 15min
Total 12h 20min
4 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2202 mg
Proteína
56 g
Calorías
3548 kJ /
848 kcal
Grasa
38 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
12 g
Carbohidratos
70 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cooking
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Pork Pilaf
45min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Greek Style Pork Stew
1h
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min