Dispositivos y accesorios
Fish fingers with tomato sauce
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (opcional)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26.16 g
Calorías
1321 kJ /
316 kcal
Grasa
10.44 g
Fibra
2.06 g
Carbohidratos
26.43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kids zone
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Chicken Adobo
1h 25min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Salmon Burger
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Hake and Prawn Burger
15min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1h
Turkey burgers
1h 25min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Chicken and Cheddar Meatballs
1h 20min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30min
Avocado Tuna Boats
30min
Baked Chicken Nuggets
1h 15min