Dispositivos y accesorios
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Prep. 40min
Total 1h
20 pieces
Ingredientes
Sui mai wrappers
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces3 cm
-
dried shiitake mushrooms cut into slices6 pieces
-
pork mince300 g
-
shrimp (small), peeled (see Tips)200 g
-
fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped6 sprigs
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground white pepper2 tsp
-
sesame oil1 ½ tsp
-
water500 g
-
fish roe for garnishing (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
187.6 mg
Proteína
6.9 g
Calorías
342.5 kJ /
81.5 kcal
Grasa
2.5 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
7.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Yum Cha
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Prawn wontons
2 Std.
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Wonton soup
1 Std.