Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g unsalted butter, frozen, cut into pieces (2 cm)
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
- 200 g pouring (whipping) cream, chilled
- 4 egg yolks, 1 lightly beaten to brush
- 80 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 2 tsp natural vanilla extract
- 200 g milk
- 1 pinch sea salt
- extra virgin olive oil, to grease
- icing sugar, to dust (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 959.2 kJ / 229.3 kcal
- Proteína
- 2.9 g
- Carbohidratos
- 18.1 g
- Grasa
- 16.2 g
- Grasas saturadas
- 9.9 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 94.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 Min
Classic trifle
4 Std.
Sable choux with lime ganache
26h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Ube ice cream
12h 10min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min