Dispositivos y accesorios
Ice cream cone cupcakes
Prep. 30min
Total 55min
30 portions
Ingredientes
Cupcakes
-
mini ice cream cones (see Tips)24 - 28
-
white sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs4
-
self-raising flour400 g
-
salt1 pinch
-
natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
137.3 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1370 kJ /
326.2 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
9.3 g
Carbohidratos
44.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Chocolate chip muffins
40 Min
Marshmallow icing
7 Std. 40 Min
Critters and crawlers
2 Std. 25 Min
Basic vanilla cake
55 Min
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Mini monsters
1 Std. 25 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min