Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred (optional)
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 1 carrot, peeled and cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes (see Tips)
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- multigrain tortillas, baked and broken into chips, to serve (see Tips)
- sour cream, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2234.2 kJ / 532 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 41.3 g
- Grasa
- 25.1 g
- Fibra
- 10.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Shepherd's pie
55min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Quick massaman beef curry
40min
Quick chicken curry
35min
Curried sausages and lentils
1h
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Easy satay chicken
40min
Chilli con carne
45min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min