Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
o bien balsamic vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 43.3 g
- Grasa
- 13.2 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sodio
- 938.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Kimchi
51 Std.
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15 min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Pork with Black Bean Sauce
30min
Vegetable and Almond Soup
45min