Dispositivos y accesorios
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Prep. 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
602 mg
Proteína
13 g
Calorías
1991 kJ /
475 kcal
Grasa
21 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
57 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Very Thermomix® Christmas
63 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25min
Hot Artichoke Dip
30min
Cheese Sticks
55min
Amaretti
35min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Spiced Nuts with Cranberries
30min