Dispositivos y accesorios
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Prep. 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
602 mg
Proteína
13 g
Calorías
1991 kJ /
475 kcal
Grasa
21 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
57 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Very Thermomix® Christmas
63 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Bacon and Cranberry Jam
40min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Cranberry Chutney
25min
Garlic and Thyme Crackers
1h 10min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h