Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (opcional)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Proteína
- 25.3 g
- Carbohidratos
- 64 g
- Grasa
- 46.8 g
- Grasas saturadas
- 6.5 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1162.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Meatball Subs
55 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Jersey Beef
30 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.