Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Slow Cooked Beef and Artichokes
TM6

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
  • 4 tbsp all-purpose flour
  • 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
  • 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
  • 3 garlic cloves, sliced
  • 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
  • 21 oz beef stock
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 2 tbsp dried parsley
  • 1 tsp dried oregano
  • 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
  • 1 tbsp corn starch
  • 1 tbsp water
  • 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
  • fresh parsley, chopped, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2243 kJ / 536 kcal
Proteína
49 g
Carbohidratos
30 g
Grasa
28 g
Grasas saturadas
9 g
Fibra
12 g
Sodio
2028 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas