Dispositivos y accesorios
Roasted Potato Salad
Prep. 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
566 mg
Proteína
4 g
Calorías
1059 kJ /
253 kcal
Grasa
13 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BBQ Time Savers
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Parmesan
1h 10min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Creamy Broccoli Salad
10min
Chicken Fajita Soup
50min
Baked Crab Dip
15min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Cantina Salsa
5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min