
Versiones compatibles
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tahini
- 50 g toasted sesame seeds (see tip)
- 30 g groundnut oil
Couscous and Chopped Salad
- 180 g couscous
- 220 g boiling water
- 2 limes thin peelings of skin and 20-30 g juice to taste
- 10 sprigs fresh coriander cut in pieces
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper plus ½ tsp
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 100 g cashew nuts
- 1 garlic clove
- 1 courgette (approx. 200 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 1 red pepper (approx. 145 g), quartered
- ½ white cabbage (approx. 300 g), cored, cut in pieces (2-3 cm)
Steaks
- 40 g toasted sesame seeds
- 1 Tbsp groundnut oil
- 2 sirloin steaks (approx. 170 g each), fat removed
- 4 pinches fine sea salt or to taste
- 2 pinches ground black pepper or to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 866 kcal / 3601 kJ
- Proteína
- 38 g
- Grasa
- 59 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasas saturadas
- 11 g
- Sodio
- 320 mg