Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
o bien 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (opcional)
- 10 g lemon juice, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2246 kJ / 536 kcal
- Proteína
- 32.2 g
- Carbohidratos
- 52 g
- Grasa
- 21.8 g
- Fibra
- 8.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Reuben's Stew
5 Min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Gluten-free Pizza
30 Min