Dispositivos y accesorios
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
Prep. 20min
Total 4h 50min
10 pieces
Ingredientes
-
natural yoghurt500 g
-
orange blossom water1 - 2 tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar½ tsp
-
water300 g
-
fine semolina plus extra for sprinkling130 g
-
plain flour200 g
-
cream of tartar¼ tsp
-
salt1 tsp
-
milk200 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
butter for frying
-
orange marmalade to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
455.3 mg
Proteína
6.9 g
Calorías
877.5 kJ /
208.9 kcal
Grasa
4.7 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
33.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Shane Delia's Spice Journey
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb sfiha
1h 20min
Finger lime tarts
2h 30min
Garlic dip (toum)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Neapolitan ice cream cake
21h 10min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min