Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil
- 10 g salted butter
- 4 brown onions (approx. 550 g), cut into halves, then cut into slices
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 250 g beer of choice
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 8 sausages
- 8 hot dog rolls (see Tips)
- barbecue sauce or sauce of choice, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3047.9 kJ / 725.7 kcal
- Proteína
- 26.2 g
- Carbohidratos
- 71.3 g
- Grasa
- 36.6 g
- Grasas saturadas
- 15.9 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 1129.7 mg
Recetas alternativas
Beef and beer pie
1h 40min
Sunday lamb roast
1h 55min
Sticky meatball subs
1 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Steamed eggs sunny side up
15min
Meatball subs
55min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min
Classic meatloaf
1h 35min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Mushroom and bacon pasta
30 Min