Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
TM5 TM6

Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

4.9 (15 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g beef chuck steak, cut into cubes (2-3 cm)
  • 200 g cauliflower, cut into florets
  • 200 g purple carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 200 g sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 1 apple, peeled, cored and cut into quarters
  • 90 g pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
  • 30 g butter
  • 200 g water, plus extra if needed

Inf. nutricional
por 1 Complete recipe
Calorías
4881.4 kJ / 1162.2 kcal
Proteína
75.7 g
Carbohidratos
101.2 g
Grasa
40.6 g
Fibra
27.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas