Dispositivos y accesorios
Smoked Indian-spiced quail
Prep. 35min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
401.1 mg
Proteína
70.2 g
Calorías
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Grasa
64.3 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
24.5 g
Carbohidratos
6.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Apple Wheat Starter
72h 20min
All-Purpose Meat Rub
5min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Asparagus and saffron risotto
35min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min