Dispositivos y accesorios
Curried Squash Galette
Prep. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil50 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
Madras curry powder2 tsp
-
butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)250 g
-
kabocha squash peeled, sliced (1 cm)250 g
-
red onion cut in wedges (eighths)1
-
coarse sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
wholemeal flour plus extra for dusting190 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes115 g
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water (opcional) ice cold50 - 80 g
-
sour cream250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
627 mg
Proteína
6 g
Calorías
1979 kJ /
477 kcal
Grasa
35 g
Grasas saturadas
18 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 godz. 40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min