Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g olive oil
- ½ tsp black mustard seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp Madras curry powder
- 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
- 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
- 1 red onion, cut in wedges (eighths)
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp fine sea salt
- 50 - 80 g water, ice cold
- 250 g sour cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1979 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 35 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1sa 35 dk
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h