Dispositivos y accesorios
Roast Carrot Butter
Prep. 5min
Total 1h
400 g
Ingredientes
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Proteína
39 g
Calorías
4456 kJ /
1065 kcal
Grasa
25 g
Fibra
48 g
Carbohidratos
184 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Beetroot salad
10min
Baked spinach and eggs
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Houmous Salad Dressing
5min
Lentil Moussaka
2h 20min
Indian Vegetable Curry
50min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Chickpea Gratin
1h
Dhokla
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min