Dispositivos y accesorios
Raspberry chiffon cake
Prep. 25min
Total 5h 15min
12 portions
Ingredientes
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
243.2 mg
Proteína
7.4 g
Calorías
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Grasa
27.3 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Angel cake
5 godz. 15 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
White chocolate mousse cups
3 godz. 35 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Jaffa madeleines
30 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Coconut butter cake
1 godz.
Portuguese-style custard tarts
40 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min