Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soup (jelly)
- 200 g bacon, cut into pieces
- 2 slices fresh ginger (1 cm), peeled
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 400 g water
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp gelatine powder
Dough
- 240 g baker's flour
- 120 g plain flour
- 350 g boiling water
- 1 tbsp oil
Filling
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 20 g fresh ginger, peeled
- 200 g pork mince
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 tsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 100 g shrimp (small), peeled (see Tips)
Assembly and cooking
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g boiling water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 243 kJ / 57.8 kcal
- Proteína
- 3.7 g
- Carbohidratos
- 6.8 g
- Grasa
- 1.6 g
- Grasas saturadas
- 0.4 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 149.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Wonton soup
1 Std.
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Baguette
3h 45min
Fresh pasta dough
1 Std.
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Char siew sauce
10 Min
Prawn wontons
2h
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min