Dispositivos y accesorios
Soup dumplings (xiao long bao)
Prep. 1h
Total 26h 50min
40 portions
Ingredientes
Soup (jelly)
-
bacon cut into pieces200 g
-
fresh ginger (1 cm), peeled2 slices
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
water400 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
Dough
-
baker's flour240 g
-
plain flour120 g
-
boiling water350 g
-
oil1 tbsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh ginger peeled20 g
-
pork mince200 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
shrimp (small), peeled (see Tips)100 g
Assembly and cooking
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
boiling water500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
149.9 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
243 kJ /
57.8 kcal
Grasa
1.6 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
0.4 g
Carbohidratos
6.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Yum Cha
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cha gio (spring rolls)
55min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Wonton soup
1h
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Pork and prawn dumplings
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h