Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 30 g olive oil
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
o bien 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 duck, small (up to 1300 g), meat cut in small pieces
- 100 g chorizo, sliced
- 100 g bacon, diced
- 200 g white wine
- water, up to 1000 g
- 350 g long grain rice
- fresh parsley leaves, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4916 kJ / 1175 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Carbohidratos
- 53.3 g
- Grasa
- 89.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lamb Stew
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min