Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Proteína
- 165.9 g
- Carbohidratos
- 27.8 g
- Grasa
- 141.5 g
- Grasas saturadas
- 32.2 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sodio
- 10379 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chinese five spice beef cheeks
4sa 25 dk
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Pork and prawn dumplings
55 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Teriyaki sauce
25 min