Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salsa
- 250 g ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves (optional)
- 80 g red onion
- 1 tbsp lime juice
- ½ tsp salt
Sour "cream"
- 100 g raw cashews
- 100 g pine nuts
- 60 g lemon juice
- 150 g filtered water
- 1 - 2 pinches salt, to taste
Avocado mash
- 2 avocados, flesh only
- 1 - 2 tsp lime juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 400 g refried beans (see Tips)
- ½ iceberg lettuce, shredded
- 150 g vegan cheese, grated (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- corn chips, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 18.5 g
- Grasa
- 27.3 g
- Fibra
- 7.2 g
Recetas alternativas
Cashew sour cream
10 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Satay noodle salad
35 Min
Guacamole
10 min
Refried beans
10 min
Bang bang broccoli
3h 25min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1sa
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5 min
Chipotle bean and corn salad
40 Min