Dispositivos y accesorios
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
762.9 mg
Proteína
33.2 g
Calorías
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
2.2 g
Carbohidratos
15.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45min