Versiones compatibles
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 100 g yellow onion
- 1 tsp cumin seeds
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 2 stalks fresh lemongrass, white parts only
- 80 g cooking oil
- 500 g water
- 50 g carrot, cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
- 100 g jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 500 g fresh coconut milk
- 100 g long beans, cut in 4 cm length
- 50 g glass noodles, soaked to soften and drained
- 100 g dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften
- 100 g tempeh
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 2 fresh red chillies, cut in slices
- 2 fresh green chillies, cut in slices
- 1 dried tamarind piece (asam keping)
- 1 tsp ground turmeric
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2736 kJ / 654 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 54 g
- Grasas saturadas
- 28 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1210 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Tom Yum Goong
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Masala Squid
25min
Chicken Porridge
1h 10min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30min