Dispositivos y accesorios
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves20 g
-
shallots30 g
-
yellow onion100 g
-
cumin seeds1 tsp
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh lemongrass white parts only2 stalks
-
cooking oil80 g
-
water500 g
-
carrot cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)50 g
-
jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)100 g
-
salt2 tsp
-
fresh coconut milk500 g
-
long beans cut in 4 cm length100 g
-
glass noodles soaked to soften and drained50 g
-
dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften100 g
-
tempeh100 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
ground turmeric1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1210 mg
Proteína
18 g
Calorías
2736 kJ /
654 kcal
Grasa
54 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
28 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nasi Lemak
45 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Masala Squid
25 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min