Versiones compatibles
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1504 kJ / 359 kcal
- Proteína
- 46 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 6 g
- Fibra
- 5.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Sticky Chilli Beef
55 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Pollock in Champagne Sauce
Keine Bewertungen
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min