Versiones compatibles
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g unsalted butter, soft
Vegetables and Steaks
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4543 kJ / 1084 kcal
- Proteína
- 63 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 81 g
- Fibra
- 6.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Beef Fajitas
1h
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min