Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
TM5

Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)

3.9 (63 valoraciones )

Ingredientes

  • 1200 g water
  • 500 g chicken wings, skin on
  • 100 g potatoes, cut in pieces (1-2 cm)
  • 150 g onions, quartered
  • 1 carrot, cut in pieces (2 cm)
  • 1 celery stalk, cut in pieces (2 cm)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    o bien 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp olive oil
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 100 g white rice
  • 1 medium egg
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1783 kJ / 424 kcal
Proteína
25 g
Carbohidratos
25 g
Grasa
24 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas