Dispositivos y accesorios
Potatoes with Yoghurt Sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
plain yoghurt125 g
-
mayonnaise30 g
-
dried chives to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingfresh parsley leaves (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2 g
Calorías
740 kJ /
177 kcal
Grasa
7 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Only 5 Ingredients
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Marinated Peppers
55 Min
Omelette Sticks
30 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Sardine Sandwich Filling
5 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min