Dispositivos y accesorios
Summer Squash Flatbread
Prep. 20min
Total 50min
12 pieces
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (opcional)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
6 g
Calorías
669 kJ /
160 kcal
Grasa
5 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer Servings
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tortilla Soup
25min
Tzatziki
20min
Apple Sauce
20min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Scalloped Potatoes
2h 30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Honey Glazed Carrots
30min
Vegetarian Chili
50min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Texas Cornbread
35min