Dispositivos y accesorios
Smoked Trout Dip
Prep. 15min
Total 15min
10 portions
Ingredientes
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (opcional)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
975 kJ /
233 kcal
Grasa
20 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mother’s Special Day
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Oysters with lime granita
5min
Shrimp Mousse
35min
Margarita
10min
Guacamole
5min
Vegetable Stock Paste
45min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Onion Dip
10min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Hawaiian Coleslaw
15min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Baked Crab Dip
15min